2010. július 21., szerda

Atlantiszi Kristály Meditáció

A TUDATOS TEREMTÉS - A LÉLEK ALKÍMIÁJA

ATLANTISZI  KRISTÁLY
MEDITÁCIÓ 
Ha belőled fakadóan hívást érzel, hogy összekapcsolódj a kristályodon keresztül az atlantiszi energiákkal, szeretettel várlak a meditációra. Ha még nincs olyan kristályod, melyet szívből hoznál, menj be egy kristályboltba. Érzéseidre, belső vezetésre hallgatva engedd meg, hogy a kristályod megszólítson. Engedd magadnak a vezetést, az intuíciót, az érzést, egyfajta összerezonálást. A folyamat már a kristály kiválasztásánál el fog indulni benned. Ha nincs olyan kristály, mely a „kezedbe ugrik” , ne erőltesd a kiválasztást.
Azok fognak tudni eljönni az atlantiszi meditáció - kommunikációra , akik felkészültek a nekik szóló információ befogadására, és a folyamataik megélésére.
Kérlek, hozd magaddal a kiválasztott kristályodat (azt az egyet), amin keresztül kommunikációba tudsz lépni azokkal az energiákkal, amire az elkövetkezendő időben szükséged lesz. Önmagadban hordozott tudásod ébreszted fel az által, hogy a rezgés energiát felismered és életre kelted azokat az információkat, amelyek neked szólnak, benned vannak.
Maga a folyamat egyéni lesz, a meditáció mindenkinek, (mindenkiben) a saját kapuit fogja megnyitni, emlékezve képességeire. Ezeket fogod a jelenedbe hozni, aktiválni.
A kristályod nélkül a meditáción nem tudsz részt venni.
Ha bármilyen kérdés felmerül benned a meditációval kapcsolatosan, írj bátran..

A részletekről érdeklődni tudsz e-mailben: noana.noana@gmail.com

Figyelmem Szeretetével
Noana


Amit adhatok Neked, a Jelen Létemmel való Figyelem.