2010. május 28., péntek

Éjszakai Női Meditáció

A TUDATOS TEREMTÉS - A LÉLEK ALKÍMIÁJA

ÉJSZAKAI  NŐI  MEDITÁCIÓ

A női energia újjászületése a Nőben

A Nő Misztériuma

Megszólítom a benned élő Nőt:
Ébredj!

Fedezd fel az új energiák megismerésével és befogadásával Létezésed örömét, női energiáid teremtő képességét, emlékezve arra a csodára, Aki vagy!
Ennek a meditációnak az ereje és egyben lágy, finom energiájának átalakító hatása indítja el a női transzformációt, azt az új vibrációt, ami megszületőben van minden nőben.
Megteremtjük és a folyamat által megtapasztaljuk a női minőség különböző aspektusait. Leválnak és elengedésre kerülnek a régi energia minták, gondolatok, érzések, félelmek, blokkok, melyek megakadályozzák az igaz női Lét megélését. Megszületik belőled és megnyilvánul általad az odaadó, gyengéd, önmagában harmonikus érzéki Nő.
Képviselni fogod a női nem szívből jövő kedvességét, szépségét, érzékenységét, szelídségét. Megjelenik benned a tisztelet, a legnemesebb értelembe vett alázat és szeretet. A fizikai-lelki-szellemi harmonizáció által összhangba kerülsz saját női mivoltoddal, lehetőséget teremtve egy tudatosabb, boldogabb életre. Tisztulás, rezgésszint emelkedés történik, ami a fizikai síkon is megnyilvánul és átlényegül a testeden keresztül.
Mély női energiák integrálása, aktiválása valósul meg. Az átalakulás egyéni ugyanakkor a meditáció által a Bolygó rezgés emelkedésének folyamataiba kapcsolódva, egyként képviselve a női minőséget, hozzuk jelenünkbe a bennünk élő női esszencia megszületését. 

A Föld újjászületési ciklusában lehetőséget kapunk egy 
emelkedettebb lét megteremtésére.

A meditációra akkor gyere el, ha felelősséggel vállalod a változás következményét.

Gyere és hozd fizikai síkra energiáid rezgését, azt a lényt Aki vagy!
Teremtsd meg saját Tudatos Létezésedet, valódi Életed! 

Hamarosan Találkozunk! 

Figyelmem Szeretetével
N o a n a  


Amit adhatok Neked, a Jelen Létemmel való Figyelem.

Érdeklődni tudsz e-mailben: noana.noana@gmail.com