2013. szeptember 7., szombat

Egység - A lelked másik fele....

„Amikor megismered, azt érzed: Hazaértél.
Amikor Vele vagy, úgy érzed, hogy minden Rendben, újra a helyeden vagy.
Amikor az emberek rátok néznek, azt mondják: Ti egy pár vagytok, együtt vagytok.
Amikor a körülöttetek lévők mind azt érzik, hogy vibrál közöttetek a levegő. 
Amikor egy térben vagytok, azt érzitek, hogy meg kell érintsétek a másikat, - s nem csak a testi vágy miatt - mert egy energiából származtok.
Az Ikerlelkek kiegészítik egymást. Nem egy szempillantás alatt, hanem egy újfajta fejlődési folyamat részeként. Mindeközben önmagukban is egyre egyénibbek lesznek.
Az ikrek paradoxona: hogy mialatt a kettő egyesül, egyéniségük is kivirágzik.
A párjára lelt ikerlélek a Teljességet - a tökéletes lényt -  látja a másikban, és a Szerelem erejénél fogva segíti is kibontakoztatni. Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához. Mindeközben tudatában is vannak felelősségüknek, valamennyi magasabb rendű élet felelősségének a többi létező felemelésében.
Igen - csodálatos. 
Igen - kőkemény. 
Igen - nem egyszerű.
Hiszen amikor szembetalálod magad az Ikerlángoddal, fogalmad sincs, hogy mi történik. Egy pillanatnyi érintéssel az energiáitok összekapcsolódnak. Elképzelhető, hogy fura mondatok hagyják el a szádat, mint például "hazaértem" vagy "végre, megvagy!" …
Az Ikerlángoddal való találkozás, Létezés, valóban egy csoda. 
Csoda, ahogy érzed őt, ahogy megérzed őt, ahogy tudod, hogy ha a szomszéd utcában megy, akkor merre kell tartanod, hogy összetalálkozzatok.
Megérzed, amikor pocsékul van, mert a fájdalom - legyen az akár fizikai akár lelki - benned is megjelenik. Ha ez fizikai fájdalom, akkor neked is fáj, ha pedig a Lélek egy fájdalmas pillanata, órája vagy akár hosszabb időszaka, akkor ez rátelepszik az életedre és képtelen vagy úgy élni, ahogy saját akkori hangulatod kívánná. Ideig-óráig megy, de aztán megint jön egy lökés és a földre visz, mert talán ő most sír, szomorú, tanácstalan, kiutat keres, kétségbeesett.
Ne hidd, hogy az Ikerlélek ennyiben hagyja. Soha, hiszen pont ez az a Kapcsolat, ami ha egyszer elindult, akkor már nem lehet kikapcsolni. Nincs piros gomb vagy vészkijárat; hiszen összetartoztok.
A Lelketek egy, csupán két testben él, de amikor készen álltok újra egyesülhet.
Ehhez persze szembe kell nézni magaddal, le kell küzdeni a "démonjaidat", meg kell bántanod olyan embereket, akik nem értik mi történik körülötted és őszintén fel kell vállalni mindenki előtt, hogy igen: a Csoda része vagy. Olyan Csoda része, ami most még nagyon kevés embernek adatik meg. 
Olyan energia és lélekközösség van köztetek, ami a telepatikus közös gondolatokon át az érintés nélküli szeretkezésig - akármeddig - terjedhet, hiszen az energia nem ismer határokat. 
Mély intimitást élsz át a másikkal, - pedig nélkülöztök minden hétköznapi érintkezést - s érzed, hogy a két Lélek táncra perdül boldogságában.
S amikor közel kerültök egymáshoz, a köztetek lévő energia vibrálóvá, érzékelhetővé, fantasztikusan erőssé válik.
Újra előtör Minden: az a végtelen, megmagyarázhatatlan szeretetérzés..
A Szeretet, ami minden akadályt áthág, a Szeretet ami utat tör és körbeölel mindenkit... 
A  SZERETET
Erős és minden életpillanatodat áthatja. 
Tudod, hogy Lélek és Lélek együtt van, megszületik, hogy a kettőből újra EGY jöhessen létre, valami új, valami fantasztikus, valami: Harmadik.
Legyen ez egy új család, közösség, tanítói munka, … 
vagy
Olyan ébredések minden reggel, amikor a szemed boldogan mosolyog a másikra, hiszen végre a Helyeden Vagy."