2012. október 11., csütörtök

Tudatos Önismeret

A TUDATOS TEREMTÉS  –  A LÉLEK ALKÍMIÁJA
Tudatos Önismeret
avagy
Ráébredni arra a Teremtő Lényre Aki vagy!

alap illetve a 4 mellék csakra
tisztítása illetve aktiválása történik meg a
fény-színeid – hang-rezgésed – légzésed – kristályod
által.
A szív tér megnyílásával ismered meg/fel valódi lényedet.

A folyamatról: Az a belső átalakulás, amelyen keresztül mész a meditáció alatt, fogja megadni számodra azokat a fizikai síkon is megjelenő változásokat, melyek eddig elzárva voltak előled.
Ennek megvalósulásának természetes és közvetlen feltétele a 8 alap csakrád és a 4 mellék csakrád aktiválása. Következésképpen életed területeiről fokozatosan vagy akár azonnal eltűnnek mindazon gátak, akadályok, melyek életed kiteljesedésének megnyilvánulását korlátozták eddig.
Előtűnik és tudatosodik számodra Élet-feladatod,  s ezáltal képessé fogsz válni az Új Élet-világod megteremtésére. Léted és Lényed kiteljesedik, a spontaneitás kialakulása pedig megadja, hogy a Jelenedbe legyél képes meg is valósítani mind azt ami/aki vagy.
A belső megélésed a részvételt követően külső cselekvő megnyilvánulássá formálódik általad.
Minden ember azt az egyéni aktiválást és energetikai csomagot kapja meg, amelyre fejlődéséhez a következő életszakaszában szüksége van-lesz. 
A meditáció aktív részvételt igényel - mind testileg-fizikálisan, mind pedig lelkileg - részedről, mert ez az újjászületési (szülési) folyamatodat fogja jelenteni számodra.
Lényegesnek tartom a belső érettséget és „készenlétet” a részvételhez. 
Azok jelentkezését várom elsősorban, akik belülről úgy érzik, hogy életük holt pontra ért és/vagy sorsforduló, életszakasz váltás, új élet kezdés illetve fontos döntés előtt állnak. 
Időpont2012. november 07.  szerda 18.00 - 19.30
HelyszínGyöngyház - 1201 Budapest, Vörösmarty u. 8.
Jelentkezésa  noana.noana@gmail.com  e-mail címen.
Gyere és hozd fizikai síkra energiáid rezgését, azt a lényt aki vagy! Teremtsd meg saját Tudatos Létezésedet, Valódi Életed!
A meditációra akkor gyere el, ha felelősséggel vállalod a változás következményét!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Noana

megjegyzés: A meditáció korlátozott létszámmal lesz megtartva. A következő lehetőség előre láthatóan jövő év tavaszára várható. 
Amit adhatok neked a Jelen Létemmel való Figyelem.